SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

OM kód: 520496 | 8360 Keszthely, Rózsa u. 12.

Intézmény logo

Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Közgazdasági Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Közgazdasági Technikum egy több évtizedes múltra visszatekintő intézmény, mely a térség meghatározó, magas szintű képzést nyújtó intézménye.

Kiemelt célunk, hogy diákjaink szakmájukat jól ismerő szakemberekként kerüljenek ki a munkaerőpiacra. A készségfejlesztést, az egész életen át tartó tanulásra történő felkészítést alapfeladatunknak tartjuk. Ehhez szorosan kapcsolódik a tanulók szakmai nyelvtudásának, valamint digitális kompetenciáinak fejlesztése is.

Képzési kínálatunk a térség munkaerőpiaci igényeit követi. A szakmajegyzék szerinti technikusi oktatásban gazdálkodás és menedzsment ágazaton pénzügyi-számviteli ügyintéző és vállalkozási ügyviteli ügyintéző képzés folyik, a közlekedés és szállítmányozás ágazaton pedig logisztikai technikus szakmai oktatás folyik. Tanulóink a szakképzettség megszerzése után elhelyezkedhetnek a gazdasági szférában, de akár tovább is tanulhatnak a felsőoktatásban vagy magasabb szintű képesítést szerezhetnek.

A tanórán kívüli tevékenységeket, szakköröket, programokat a sokszínűség, a tanulóközpontúság jellemzi. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy tanulóink megismerkedjenek a társadalmi felelősségvállalás fogalmával. Az iskolai közösségi szolgálat saját rendszer szerinti működtetésével felhívjuk a diákok figyelmét a környezetvédelemre, az idősek segítésének fontosságára is. A tanulók érdekeinek képviseletére, a tanulók tanórán kívüli szabadidős tevékenységének segítésére az iskolában diákönkormányzatot működtetünk. Számos hagyományos programmal tesszük színesebbé az iskolai életet. A sport és a művészetek is jelen vannak diákjaink mindennapjaiban.

Oktatói testületünk büszke az elmúlt, több mint harminc év eredményeire.

BemutatkozásBemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum


Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Közgazdasági Technikum

8360 Keszthely, Rózsa u. 12.

Telefon: +36 83 312 030

E-mail: titkarsag@kozgazd.hu

OM azonosító: 520496


2024Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Közgazdasági Technikum