SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum

OM kód: 520496 | 8360 Keszthely, Rózsa u. 12.

Intézmény logo

Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Közgazdasági Technikum

HírekKözérdekű adatokCLASSROOMKRÉTA

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Kedves Látogató! Köszöntöm Önt a Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Közgazdasági Technikum honlapján. Ön egy több évtizedes múltra visszatekintő intézmény honlapján barangolhat. Iskolánk a térség meghatározó, magas szintű képzést nyújtó intézménye.

A 2020 szeptemberétől technikumként működik intézményünk.

 Kiemelt célunk, hogy diákjaink szakmájukat jól ismerő szakemberekként kerüljenek ki a munkaerő piacra, A készségfejlesztést, az egész életen át tartó tanulásra történő felkészítést alapfeladatunknak tartjuk. Ehhez szorosan kapcsolódik a tanulók szakmai nyelvtudásának, valamint a digitális kompetencia fejlesztése is.

Képzési kínálatunk a térség munkaerő piaci igényeit követi. A szakmajegyzék szerinti technikusi oktatásban gazdálkodás és menedzsment ágazaton pénzügyi-számviteli ügyintéző és vállalkozási ügyviteli ügyintéző képzés folyik, a közlekedés és szállítmányozás ágazaton pedig logisztikai technikusi szakmai oktatás és szakképesítésre felkészítő szakmai képzés folyik., Tanulóink a szakképzettség megszerzése után elhelyezkedhetnek a gazdasági szférában, de akár tovább tanulhatnak a felsőoktatásban vagy magasabb szintű képesítést szerezhetnek.

A tanórán kívüli tevékenységeket, szakköröket, programokat a sokszínűség, a tanulóközpontúság jellemzi. Nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy tanulóink megismerkedjenek a társadalmi felelősségvállalás fogalmával. Az iskolai közösségi szolgálat saját rendszer szerinti működtetésével felhívjuk diákok figyelmét a környezetvédelemre, az idősek segítésérének fontosságára is. A tanulók és a tanulóközösségek érdekeinek képviseletére, a tanulók tanórán kívüli szabadidős tevékenységének segítésére az iskolában diákönkormányzatot működtetünk. Számos, hagyományos programmal teszik színesebbé az iskolai életet. A sport és a művészetek is jelen vannak diákjaink mindennapjaiban. Tanulóink szívesen sportolnak, zenélnek, rajzolnak. Saját, hosszúmúltra visszatekintő rendezvényünk a Közgáz kupa, valamint a diákszínjátszó találkozó.

Oktatói testületünk büszke az elmúlt harminc év eredményeire.

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Zalaegerszegi Szakképzési Centrum


Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Közgazdasági Technikum

8360 Keszthely, Rózsa u. 12.

Telefon: +36 83 312 030

E-mail: titkarsag@kozgazd.hu

OM azonosító: 520496


2024Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Közgazdasági Technikum